Ambitie, passie en doorzettingsvermogen zijn de basis van mijn motivatie en erg belangrijk geweest voor mijn eigen ontwikkeling. Ik ben al jaren actief in de fitnessbranche; eerst als sporter, daarna als sportinstructeur en inmiddels als Personal Trainer.

Het is ontzettend belangrijk om goed in je vel te zitten en sporten heeft mij hier altijd bij geholpen. In de sportschool kan ik mijn energie kwijt en zorg ik er telkens weer voor dat ik kan opladen of juist ontladen. Door sportieve doelen te stellen heb ik mezelf uitgedaagd en hierdoor ben ik lichamelijk en mentaal sterker en fitter geworden. Sport heeft mij gevormd.

Naast zelf sporten heb ik iets gevonden waar ik nog meer voldoening uithaal: mensen helpen fitter, vitaler en gezonder te worden, en te blijven. Ik leg hierbij de nadruk op blijven. Ik ben een enorme voorstander van lange termijn denken en structurele aanpassingen doen die leiden tot een blijvend gezonder leven. Het begeleiden van mensen en datgene vinden wat effectief is bij iemands persoonlijkheid geeft me energie. Mijn geluksmomenten heb ik wanneer iemand tevreden een programma afrondt, vooral wanneer diegene zelf twijfels had over de haalbaarheid ervan.

Ervaring:
Fitness instructeur (5 jaar)
Personal trainer (2 jaar)
Bootcamp instructeur (3 jaar)
Opleidingen:

Fitness & gezondheid niveau 4
Fitvak A & B
Fitvak Personal Training

Certificaten:
Kettlebell
TRX
Bootcamp

 

Wanneer jij positief wilt veranderen is dat ontzettend knap en tegelijk uitdagend. Het doorbreken van gewoontes en aannemen van nieuwe denkwijzen valt niet mee en vaak is een juiste balans tussen training, voeding en ‘sociaal leven’ lastig te vinden. Al helemaal wanneer je dit alleen moet doen. Ik help jou daar graag bij.