Daniëlle Mensch
Maikel heeft mij niet alleen geholpen om een stap verder te komen in mijn trainingen, hij is mijn coach in het vinden van balans in voeding, training en vooral acceptatie. Ik was geneigd de lat voor mezelf ongezond hoog te leggen en deed dit op de verkeerde manier. Maikel heeft me laten inzien dat sporten ook leuk moet blijven! Hij heeft mij in een paar maanden begeleiding echt nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik anders ben gaan kijken naar mezelf. Therapie voor mijn eetstoornis was de theorie, maar de begeleiding van Maikel heeft me geholpen om in de praktijk steeds opnieuw op te staan na de val. Dank je wel, Maikel!


Janneke Spijkers

Begin dit jaar was ik het helemaal zat en wilde van mijn overtollige kilo’s af. Na een beetje rondkijken kwam ik Maikel tegen en nu, ongeveer acht maanden later, kan ik zeggen dat ik er nog steeds geen spijt van heb dat ik bij hem begonnen ben.
We trainen twee keer per week en resultaat mag er zeker zijn. Er is nu ongeveer twintig kilo af en ik zit veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen.
Maikel is een zeer motiverende trainer die je de oefeningen goed uitlegt en weet waar hij over praat. Zonder hem was ik lang zo ver niet gekomen als nu!

 

Heidy
Vanaf mei volg ik Maikel’s trainingen met veel plezier en resultaat. Niet alleen zit ik lekkerder in mijn vel, ik voel me bovendien fitter en slaap beter. Zijn manier van lesgeven is enthousiast en hij weet waar hij over praat. Dat is fijn, ik merk dat ik in het dagelijks leven veel baat heb bij zijn trainingen. Aanrader!


Heidy K. – oktober 2017


Geert
Maikel motiveert en inspireert zodat je uitkijkt naar de volgende training in plaats van er tegenop zien! Aanrader die je helpt jouw doelen te bereiken. Zonder trainer kwam ik niet verder dan 10 pogingen, nu is het bijna routine om te sporten. Heldere tips en verstand van zaken.


Geert vd H. – maart 2017


Op 30 september 2017 is Eindhoven Personal Training overgenomen door Maikel Petersen


Winston

Mijn doelstelling was dat ik een overstap wilde maken van het actief niets doen naar iets doen. Het samenwerken met Erwin heeft dat meer dan waar gemaakt. In de wekelijkse trainingen ben je enerzijds verplicht om onder het toeziend oog actief aan de slag te gaan en jezelf te verbeteren. Anderzijds legde ik mezelf de verplichting op om ook thuis aan de slag te gaan. Hoe makkelijk is het om bijvoorbeeld tijdens de reclames op tv even een aantal buikspieroefeningen te doen, push-ups, etc.? Erwin stimuleert je om je grenzen te verleggen, is zeer professioneel en gedreven. Hij is open, sociaal maar laat je in jouw waarde. Heb ik gezweet? Als geen ander! Heb ik gehijgd? Er was geen lucht genoeg aanwezig! Heb ik spijt gehad? Nooit! Na 24 lessen heb ik een goede basis opgebouwd. De oefeningen zijn goed uitgelegd en ik weet hoe ik de komende maanden zelfstandig verder kan. Voor eenieder die denkt dat hij/zij een goede stok achter de deur nodig heeft om in de actieve modus te komen is een training bij Erwin een absolute aanrader.

Winston S. – maart 2017


Nicole
Na vele zelfstandige -mislukte- pogingen om beter te sporten besloot ik het eens écht te proberen en dan ook te investeren want ‘ik kan het zelf wel’ werd ‘m niet.
Mijn ervaring: Erwin is een top personal trainer die het hele spectrum mee neemt, niet alleen sport maar ook voeding, lifestyle en tips om het vol te houden.
Erwin is ontzettend kundig en kijkt ook naar je houding/ gestel etc. Daarnaast weet hij me te motiveren en enthousiasmeren, ook als hij even niet kijkt.
EN tot slot, niet onbelangrijk, is hij ook erg gezellig om mee te trainen!


Nicole vd B. – februari 2017


Marijke
Erwin is een top trainer! Na jarenlange ervaring in sport en voeding weet hij je zeer goed te ondersteunen. Bikiniproof in een paar maanden, Thnx Erwin


Marijke S. – december 2016


Ralf
Erwin is een fijne trainer met veel kennis van het menselijk lichaam.
Hij past de trainingen aan op je persoonlijke wensen en gaande de weg kijkende naar je progressie.
Verder een prima kerel om ook gewoon een serieuze maar ook gezellige training mee te hebben!


Ralf vd V. – december 2016


Davina
Heb drie maanden personal training gehad van Erwin. De doelen die wij besproken hadden heb ik dankzij zijn op maat gemaakte trainingsschema’s en voedingsadvies weten te behalen.
Erwin is een fijne trainer. Hij heeft inzicht, discipline en humor! Dankzij zijn gedrevenheid waren zelfs de minder leuke oefeningen oke en ben ik nu in staat om zelfstandig te trainen.


Davina H. – september 2016


 De reviews van klanten op deze website zijn ook terug te vinden via Google Recenties