Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Personal training is het gezamenlijk toewerken naar een verandering in de levensstijl door middel van training en voeding. Deze verandering in levensstijl is het einddoel, waar gezamenlijk naartoe gewerkt wordt door middel van persoonlijke doelstellingen zoals afvallen, spieropbouw, minder blessuregevoeligheid of een verbeterde conditie. Aan de hand van je persoonlijke doelstellingen en structurele veranderingen, sta je uiteindelijk fitter en energieker in het leven.

Voor mij is de definitie van personal training: persoonlijke begeleiding bij het veranderen van je levensstijl, aan de hand van een afgestemd trainings- en voedingsplan. Een verandering die haalbaar is, past in jouw dagelijkse bezigheden en tot duurzame resultaten leidt. Zodat je uiteindelijk zelfstandig op een gezondere manier kunt leven.

Eindhoven Personal Training Quote “Een goede personal trainer zorgt ervoor dat jouw einddoel wordt opgedeeld in kleinere korte-termijn subdoelen. Door die steeds te behalen boek je snel een resultaat en wordt de motivatie vergroot.”