Als personal trainer is het mijn missie jou te begeleiden in het behalen van je doel(en) door de juiste tools aan te reiken en jou hierbij optimaal te ondersteunen. Om dit proces succesvol te laten verlopen stel ik deskundig advies voorop en streef ik ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de laatste feiten en ontwikkelingen op het gebied van training, voeding en herstel. Met mijn persoonlijke benadering wil ik kwalitatieve personal training en lifestyle-coaching bieden, waarna jij uiteindelijk in staat bent om het behaalde peil zelfstandig vast te houden.


Om onze samenwerking succesvol te laten verlopen vraag ik 100% inzet, deze kun je namelijk ook van mij verwachten. Onze afspraak staat en gaat dus altijd door. Ook als het regent, als je moe bent of gewoon geen zin hebt. Ik ben namelijk jouw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die je onvermoeibaar helpt en herinnert aan jouw doelen.

 

Ben jij er klaar voor om je levensstijl te veranderen?

“In het meest ideale geval heb je mij na drie of zes maanden zelfs niet meer nodig, omdat je prima in staat bent om zelfstandig door te trainen en fit te blijven. Je bezit dan de knowhow over de oefeningen, maar hebt hopelijk ook ervaren hoe leuk het is om te sporten en actief te zijn.”